PLΔNΞT JΞDWΔRD



J to the Ξ to the D to the WΔRD - PLΔNΞT JΞDWΔRD!

2013. szeptember 1., vasárnap

Bezár a bazár

Ez a perc is eljött hát.
Hosszú és kínkeserves folyamat volt, mire megszületett a döntés, bár a lelkem mélyén már régóta tudom, hogy ez lesz.

Bezár a HLJ.



Nem fogom hosszasan indokolni, hogy miért, mert úgy gondolom, úgysem érdekelne senkit, de tömören annyi, hogy az ikrekkel nem igazán történik semmi, amiről írni lehetne, plusz egyre inkább fogyatkozik a rajongótáboruk (szerkesztőségünk tagjait is beleértve), a magyarok pedig eleve nem voltak sokan, következésképpen nincs annyi látogatónk, akinek megérné dolgozni.
Nem is gondolnám, hogy túl sok embert megrázna ez a zárás.

Térjünk át a gyakorlati tudnivalókra!
A Facebook oldalt nem fogom törölni, ha valami érdemlegesebb történik a srácokkal, oda ki fogom tenni.
Ugyanez vonatkozik a dalszöveg-, média- és fanfic lapra, azok is maradnak, néha talán még frissítve is lesznek.
Ez az zárás nem azt jelenti, hogy mostantól szabad a préda, és lehet lopkodni az aloldalaink tartalmát! Attól, hogy a főoldal már nem él, a többi ugyanúgy a mi munkánk, ami kéretik tiszteletben tartani!

Re-opening?
Nem tudom, hogy újra kinyitom-e az oldalt. Pillanatnyilag nem zárom ki a lehetőséget.
Az ikrektől függ. Ha történik velük valami nagy, nagy, nagy dolog - tehát előreláthatólag hosszú időn keresztül, rendszeresen, sok anyag várható -, amivel érdemes melózni, akkor újra működni fog a nagyüzem, de erről Facebookon tájékoztatni fogom az érdeklődőket, szóval érdemes ott követni az oldalt. Vagy bloglovin-on, ha használja valaki, a feed-ben majd feltűnnek a friss posztok. Ha lesznek.

A magam részéről további minden jót kívánok, és köszönöm mindenkinek, aki számára jelentett valamit ez a lap az elmúlt két évben. Nekem valamikor nagyon sokat jelentett.

Azt azért tudjátok, hogy ha szükségetek van bármire, segítségre, vagy pusztán valakire, aki meghallgat, csak egy üzenetnyire vagyok: https://www.facebook.com/Apple.Grimes.

Apple

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése